Bumba top desk
19 Stu 2020 Pixabay
  1819

Tražite posao? Pogledajte tko ovog tjedna traži nove zaposlenike na području Vodica i okolice

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)
0

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

Smart Flex d.o.o. za potrebe klijenta zapošljava tehničara na terenu (m/ž) u Kninu. Rok prijave je 24.11. Traži se minimalno srednja stručna sprema tehničkog, telekomunikacijskog ili računarskog usmjerenja, iskustvo na sličnim poslovima te poznavanje telekomunikacijskog tržišta. Prednost donosi iskustvo u radu s antenskih zajedničkim sustavima. Više na linku.

Tre Allegri d.o.o. zapošljava ugostiteljskog djelatnika (m/ž) u Vodicama. Rok prijave je 13.12. Poslodavac nudi stimulativne uvjete, rad u uspješnoj i stabilnoj tvrtki, dinamičnu i ugodnu radnu atmosferu te izvrsne kolege i međuljudske odnose. Traži se srednja stručna sprema, a radno iskustvo nije potrebno. Više na linku.

Studio Basis d.o.o. traži diplomiranog građevinskog inženjera (m/ž) i građevinskog tehničara (m/ž) u Vodicama. Rok prijave je 30.11. Očekuje se radno iskustvo i obrazovanje građevinskog smjera. Potrebno je znanje rada na računalu i vozačka dozvola B kategorije. Provjerite kako aplicirati ovdje.

MIAB d.o.o. traži voditelja gradilišta – projektanta (m/ž) u Šibeniku. Rok prijave je 30.11. Traži se viša ili visoka stručna sprema, godina dana radnog iskustva i vozačka dozvola B kategorije. Posao obuhvaća nadziranje strojarskih radova, razrađivanje projekata i izražavanje specifikacije materijala i slično. Poželjno je znanje stranog jezika i poznavanje rada na PC-u i u AutoCad-u. Više na linku.

Vonpharma HR d.o.o. traži prodajnog predstavnika za dodatke prehrani (m/ž) za Dalmaciju. Rok prijave je 10.12. Potrebna je viša ili visoka stručna sprema, a prednost je obrazovanje prirodoslovnih znanosti te poznavanje rada na računalu i vozačka dozvola B kategorije. Očekuje se kreativnost, samoinicijativnost, neovisnost, organiziranost, proaktivnost. Potrebno je najmanje pola godine radnog iskustva na istom ili sličnom poslu. Aplicirajte.

Kameni zid d.o.o. zapošljava građevinskog tehničara (m/ž) za rad u Šibeniku. Rok prijave je 4.12. Potrebna je završena srednja škola i znanje engleskog jezika. Poslodavac osigurava smještaj. Provjerite kako aplicirati na linku.

Dürr Dental SE zapošljava na poziciji Area Sales Representative (m/ž) Dental Medical Technology. Posao se obavlja od kuće, a rok prijave je 13.12. Posao obuhvaća razvoj prodaje dentalnih proizvoda, istražiti i ustanoviti poslovne prilike, razviti i održati pozitivne i bliske poslovne veze s partnerima i lokalnim stomatolozima i slično. Za posao je potrebno prethodno iskustvo u prodaji i posjedovanje kontakata u području dentalne medicine, orijentiranost na rezultate, važeća vozačka dozvola te odlično poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu. Prijavite se putem linka.

Bemix d.o.o. zapošljava inženjere građevinarstva (m/ž) i građevinske radnike (m/ž) u Šibeniku. Rok prijave je 30.11. Potrebno je više osoba na pozicijama. Traži se radno iskustvo. Više na linku.

Dateo Networks d.o.o. zapošljava montere pasivnih optičkih mreža (m/ž). Mjesto rada je Šibenik, a rok prijave je 30.11. Traži se radno iskustvo od dvije godine, a poslodavac osigurava smještaj. Provjerite detalje ovdje.

Xometry Europe GmbH traži novo pojačanje na poziciji Partner Network Manager (m/ž). Posao se obavlja od kuće, a rok prijave je 27.11. Nudi se plaća do 8.000 kuna. Traži se minimalno dvije godine radnog iskustva, orijentiranost na ciljeve, multitasking, dobre komunikacijske i pregovaračke vještine. Prijavite se ovdje.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove iz Šibensko – kninske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

djelomob1.jpg

Najnovije
 • Kakva razlika: Jučer u kaputima, danas u kupaćim kostimima
  Information
  Podijeli
  Information

  Kakva razlika: Jučer u kaputima, danas u kupaćim kostimima

  Information
Najčitanije

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Slider
Oglasi
Domaća radinost PokloniDomaća radinost Pokloni
Sve za domZa prodaju
MTB BiciklaMTB Bicikla
Sportska opremaZa prodaju
Gradilište Zatonska, prodajemGradilište Zatonska, prodajem
ZemljištaZa prodaju
Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica

Please publish modules in offcanvas position.

Please enter your phone number
and we call you back soon

We are calling your phone

0:00

Thanks,
We will call you back soon.

Whatsapp
Pošaljite vijest ili fotografiju za portal INFOVODICE putem Whatsup-a

Kontakt

Kontakt

Close