Srpanj 28, 2017 3781

Nakon izuzetno uspješnih nastupa na 51. FDK Omiš

Gradonačelnica Grada Vodica Nelka Tomić primila klape Bunari i Oršulice

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Nakon izuzetno uspješnih nastupa na 51. Festivalu dalmatinskih klapa Omiš 2017. gradonačelnica Grad Vodica Nelka Tomić primila je danas klape Bunari i Oršulice.

 

Podsjetimo, na ovogodišnjoj finalnoj večeri muških klapa Klapa Bunari, prema ocijeni stručnog povjerenstva, osvojila je drugo mjesto, a po glasovima publike četvrto mjesto.
Na finalnoj večeri ženskih klapa, Klapa Oršulice je, prema ocijeni stručnog povjerenstva, završila kao peta, dok je prema mišljenju publike osvojila treće mjesto.

U veseloj i prijateljskoj atmosferi gradonačelnica im je čestitala na izvrsnim rezultatima i zaželjela uspjeh i narednih godina. Kao nagradu obećala im je izradu novih košulja i oprava za slijedeće uspješne nastupe.

IMG_7310_Custom.JPG

-Jako sam ponosna na vas, ostvarili ste vrhunski rezultat u Omišu i proslavili ste Vodice. Ovim putem se zahvaljujem i vašim voditeljima Ivi Lise i Filijanu Vuletiću na izvrsnom radu i nadam se da u budućnosti uspjesi neće izostati. Ovaj uspjeh u Omišu najbolja je potvrda Vaše izvrsnosti i stoga su svi Vodičani jako ponosni na Vas – rekla je na prijemu gradonačelnica Vodica Nelka Tomić

Bunari i Oršulice su zahvalili gradonačelnici na lijepim riječima i Gradu Vodice na kontinuiranoj potpori.

-Obje klape imaju privilegiju da se Grad Vodice prema njima odnosi na najbolji mogući način i da imaju vrhunsku potporu Grada, jer ovakvu podršku kao što imaju u Vodicama, nismo sigurni da ijedna klapa u Hrvatskoj ima – naglasili su voditelji klape Oršulice Ivo Lise i voditelj klape Filijan Vuletić

Članovi Klape Bunari: Ante Juričev Grgić, Tomislav Slavica, Nikola Rak, Branimir Sladoljev, Goran Mačukat, Marko Juričev Martinčev i Ivan Lasan, voditelj Filijan Vuletić.

Članice Klape Oršulice: Ivana Kardum Goleš, Valentina Tomažin, Ivana Tomažin, Sanda Novković, Ivana Marić, Antonija Samodol, Barbara Juričev, Barbara Begonja, Sanja Čićin Karlov, voditelj Ivo Lise

Poslijednja izmjena dana Petak, 28 Srpanj 2017 12:20
djelomob1.jpg