01 Lis 2017
  6316

ZAPOČEO ČETVEROGODIŠNJI MANDAT

Tina Storić nova je ravnateljica vodičkog vrtića: «Pegadošku godinu zaključit ćemo s obnovljenim dvorištem»

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)
Poslijednja izmjena dana Nedjelja, 01 Listopad 2017 13:23

Nakon što je istekao mandat ravnateljici Petri Kranjac na čelo Tamarisa stupila je dugogodišnja odgojiteljica Tina Storić. Otkrila nam je svoje ciljeve i planove u tekućoj godini, ali i one koje želi ostvariti u svom četverogodišnjem mandatu.

Za ljubav prema odgojiteljstvu zasigurno je zaslužna i njena majka, legendarna teta Rada koja vodičkim predškolcima kuha od samog starta – još od daleke 1978. godine.

«Uz ovaj me vrtić vežu snažne emocije, u njemu sam doslovno odrasla i provodila svoje vrijeme uz majku i tete i kad sam krenula u školu. Od djetinstva sam znala da želim samo jedno – biti teta u vrtiću te danas mogu biti samo ponosna na ovu novu veliku ulogu», kazala je Tina Storić.

IMG_0685.JPG

Tina je tako u svom životopisu prikupila 19 godina iskustva od kojih 12 kao ravnateljica svog privatnog vrtića.

«Iskustva u rukovodstvu imam te da nisam bila spremna, ne bih se ni kandidirala. Moj primarni cilj bit će ulaganje svih napora da se otvori novi planirani vrtić», kazala je.

Do kraja ove pedagoške godine planira nastavak ulaganja u matični vrtić koji će uključivati završetak krovišta, obnovu fasade, podno grijanje te uređenje sanitarnih čvorova.

«Želim djeci osigurati kvalitetno, adaptirano dvorište s novim spravama za igru, ali i rasvjetom i kamerama. Zaista ga je potrebno obnoviti i zaštiti, Grad to financijski može i treba», smatra nova ravnateljica.

Također, do kraja godine u skladu s financijskim planom ide se u realiziranja spremišta arhive te ureda vrtića u izdvojenoj zgradi pokraj matičnog ureda.

«Fokusirat ću se i na nabavu vozila za potrebe vrtića, zapošljavanje logopeda na nepuno radno vrijeme kao i spremačice i domara», otkriva Tina te dodaje da se uz kraće programe tjelesnog i engleskog planiraju uvesti glazbeni i dramski – sve u cilju podizanja standarda vodičkog predškolskog odgoja.

djelomob1.jpg

Najnovije
 • Ništa od snijega za vikend: 'Zima se predomislila'
  Information
  Podijeli
  Information

  Ništa od snijega za vikend: 'Zima se predomislila'

  Information
Najčitanije

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Slider
Oglasi
Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica

Please publish modules in offcanvas position.

Please enter your phone number
and we call you back soon

We are calling your phone

0:00

Thanks,
We will call you back soon.

Whatsapp
Pošaljite vijest ili fotografiju za portal INFOVODICE putem Whatsup-a

Kontakt

Kontakt

Close