27 Svi 2020
    4881

Ćakula o planovima i ženama u politici, ali i vili na Zmajanu

VODIŠKE BESIDE s Brankom Juričev Martinčev: 'Priča o vili na Zmajanu je pokušaj da me se diskreditira u ovo predizborno vrijeme'

Ocjeni sadržaj
(12 glasova)

U današnjoj epizodi Vodiških besida ugostili smo našu bivšu gradonačelnicu i saborsku zastupnicu Branku Juričev Martinčev. Osvrnula se na protekle četiri godine od prve sjednice devetog saziva sabora u kojem je bila jedna od aktivnijih zastupnica, ali i kakvi su joj daljnji politički planovi.

-    Svi mi koji prihvaćamo dužnost na mandat od četiri godine moramo biti svjesni da možemo biti na zavodu za zapošljavanje ili dobiti još jedan mandat. Nakon isteka stranka je ta koja predlaže imena. Moj gradski odbor predložio me županijskom, a on nacionalnom. Vrijeme će pokazati što će biti, ali nisam time opterećena, kazala je Branka Juričev Martinčev.

Komentirala nam je i medijske napise o ilegalno izgrađenoj vili na otoku Zmajanu koja je napravljena na terenu kojeg vlasnik vile dijeli i s njenim suprugom.

-    To je način da se mene diskreditira u ovo predizborno vrijeme. Što se tiče te kuće, niti smo vlasnici suprug ni ja, a niti naša obitelj. Objekt se nalazi na čestici veličine 18 tisuća m2, a moj suprug ima 1/18 te čestice koja se nalazi jugozapadno dok se objekt nalazi sjeveroistočno. Predali smo zahtjev da naša čestica dobije posebni broj, ali to traje. I to je vidljivo, a svatko tko ne želi manipulirati, sve lako može i provjeriti.

Opširnije pogledajte u video prilogu.
{youtube}

}

djelomob1.jpg

Najnovije
  • Information
    Podijeli

    Foto đir nedjeljom: Oj, Vodice garofula kito, misto moje ugodno i lipo...

    Information
Najčitanije
Oglasi

Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica

Please publish modules in offcanvas position.

Please enter your phone number
and we call you back soon

We are calling your phone

0:00

Thanks,
We will call you back soon.

Whatsapp
Pošaljite vijest ili fotografiju za portal INFOVODICE putem Whatsup-a

Kontakt

Kontakt

Close