Ćakula ususret blagdanima i novim epidemiološkim mjerama

VODIŠKE BESIDE s don Franjom Glasnovićem: Možda neće biti blještavila koliko smo navikli, ali radost ionako ne ovisi o izvanjskim stvarima

Ocjeni sadržaj
(5 glasova)
Poslijednja izmjena dana Utorak, 22 Prosinac 2020 17:39

Nakon neuobičajenog Uskrsa, očekuje nas i sličan Božić. Nema uobičajenih misnih slavlja, otkazani su tradicionalni događaji, ograničeno je druženje, zagrljaji. Puno onog što čini blagdane. Ipak, složit ćemo se svi - Božić je zapravo u našim u srcima. U današnjoj emisiji razgovarali smo s našim župnikom don Franjom Glasnovićem koji nas je uputio u vjerske aktivnosti i vjerski život u novim okolnostima te u novi raspored misa, objasnio je koliko joj ljudi smije prisustvovati, što će biti s blagoslovom obitelji te se obratio vjernicama s prigodnim riječima u ovim vremenima. 

-    Želim svima da istinski dožive radost ovog Božića jer radost ne ovisi o izvanjskim stvarima. Možda neće biti toliko blještavila koliko smo navikli, ali radost je onaj unutarnji osjećaj koji mi doživljavamo u odnosu s Bogom i s bližnjima. Neka nas u Novoj godini jača i snaži, da nam bude bolja, sretnija i zdravija, poručio je don Glasnović.

Pogledajte više u emisiji Vodiške beside.

djelomob1.jpg

Najnovije
  • Information
    Podijeli

    Foto đir nedjeljom: Oj, Vodice garofula kito, misto moje ugodno i lipo...

    Information
Najčitanije
Oglasi

Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica

Please publish modules in offcanvas position.

Please enter your phone number
and we call you back soon

We are calling your phone

0:00

Thanks,
We will call you back soon.

Whatsapp
Pošaljite vijest ili fotografiju za portal INFOVODICE putem Whatsup-a

Kontakt

Kontakt

Close