Bumba top desk
27 Velj 2020
  1276

Vrijeme je za autentične dalmatinske okuse – II. Eno-gastro susreti županije

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)
0

Drugi po redu, Eno-gastro susreti Šibensko-kninske županije, održat će se u Atrijumu – Lozovac 09. ožujka i predstavit će proizvođače hrane i ruralnih proizvoda iz cijele županije pred okupljenim dalmatinskim ugostiteljima i hotelijerima

Šibensko-kninska županija u sklopu projekta promocije ruralne poljoprivrede, drugu će godinu za redom, predstaviti malena obiteljska gospodarstava ali i ozbiljne poljoprivredne projekte u sklopu inicijative Taste Šibenik-Knin County. Nakon uspješnog prvog izdanja susreta, i brojnih okupljenih ugostitelja i hotelijera iz županije ali i cijele Dalmacije, organizatori najavljuju još zanimljiviji program te veći broj izlagača.

Drugi po redu, Eno-gastro susreti okupit će tako proizvođače iz cijele županije, od pčelara, craft pivara i vinarija do poznatih suhomesnatih delicija županije, ribe i školjaka te vrhunskih proizvoda od kravljeg, kozjeg i ovčjeg mlijeka.

Od turizma do skrivenih tajni mora

Službeni dio programa, otvara šibensko-kninski župan, Goran Pauk predstavljajući projekt i njegovu važnost u povezivanju ugostitelja Dalmacije s lokalnim proizvođačima. Direktorica Turističke zajednice Šibensko-kninske županije, Željana Šikić predstavit će nove projekte u domeni turizma, kojima je cilj svakog posjetitelja povezati sa zanimljivim ruralnim domaćinstvima.

Tema ovogodišnjih susreta, povratak tradiciji, jedno je od načela poznate nutricionistice i autorice brojnih knjiga o prehrani, Aniti Šupe koja će okupljene sudionike podsjetiti na važnost povratka namirnicama koje su tradicionalne. Program se nastavlja uz morske priče ribara i školjkara, Ante Skelina i Frane Kalauza.

Live cooking show

Na radionicama uživo, moći će se kušati riba i školjke šibenske regije a za sve sudionike organiziran je interaktivan dio programa u kojem se traže pravi gurmani.

Susrete prati festivalski dio programa na kojem će se ove godine okupljenim ugostiteljima, hotelijerima i turističkim agencijama predstaviti više od 30 različitih proizvođača. Eno-gastro susreti poslovno su događanje namijenjeno isključivo b2b segmentu, s ciljem jačanja zajedničkog napora u predstavljanju autentičnih dalmatinskih iskustva u čaši i na tanjuru. 

djelomob1.jpg

Najnovije
 • Kakva razlika: Jučer u kaputima, danas u kupaćim kostimima
  Information
  Podijeli
  Information

  Kakva razlika: Jučer u kaputima, danas u kupaćim kostimima

  Information
Najčitanije
Image is not available
Kamila Pamukovića 57, Vodice
mob. 091 888 0500 / 091 6217 217
Image is not available
Kamila Pamukovića 57, Vodice
mob. 091 888 0500 / 091 6217 217
Image is not available
Kamila Pamukovića 57,
mob. 091 888 0500
091/6217 217
Image is not available
Kamila Pamukovića 57,
mob. 091 888 0500
091/6217 217
Slider
Oglasi
MTB BiciklaMTB Bicikla
Sportska opremaZa prodaju
Gradilište Zatonska, prodajemGradilište Zatonska, prodajem
ZemljištaZa prodaju
Kuća za odmor Kuća za odmor
UslugeIznajmljivanje
Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica

Please publish modules in offcanvas position.

Please enter your phone number
and we call you back soon

We are calling your phone

0:00

Thanks,
We will call you back soon.

Whatsapp
Pošaljite vijest ili fotografiju za portal INFOVODICE putem Whatsup-a

Kontakt

Kontakt

Close